Τρίτη 27 Απριλίου 2010




Από τις 28 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου, έργα πρωτότυπα του καλλιτέχνη Marilyn Manson θα εκτεθούν στην χώρα μας για πρώτη φορά, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Ο Marilyn Manson με την ιδιότητα του ζωγράφου, δίνει μια σπάνια και προσωπική πτυχή της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, στο Ελληνικό κοινό. Την έκθεση φιλοξενεί και επιμελείται η φίλη και συλλέκτρια Μαρία Κοντομηνά.

Τα έργα που θα εκτεθούν στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ είναι ακουαρέλες και ακρυλικό σε χαρτί.

Από το 2001 έως σήμερα, ο Marilyn Manson, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις ζωγραφικής σε όλο τον κόσμο (Los Angeles, Βερολίνο, Παρίσι, Κολωνία, Ρωσία, Βραζιλία, Ελβετία, Φλόριντα). Τα έργα του έχουν εκτεθεί σε Μουσεία και σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών.

Ο Marilyn Manson, είναι ευρύτερα γνωστός για τις επιτυχίες του στο χώρο της μουσικής. Όπως δήλωσε σε μια συνέντευξή του, ο Marilyn εξηγεί ότι η τέχνη της ζωγραφικής είναι προέκταση της μουσικής του και ότι η μια δημιουργική μορφή τέχνης είναι στενά συνδεδεμένη με την άλλη.

Διάρκεια Έκθεσης : 28 Απριλίου – 2 Μαΐου 2010

Ώρες λειτουργίας : 10:00 –22:00

Για περισσότερες πληροφορίες :

Beluga Associates s.a. Λίλη Στεφανοπούλου 210.62 35 200


Marilyn Manson – καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Brian Hugh Warner. Γεννήθηκε στο Οχάιο τον ΗΠΑ, δημιούργησε την πρώτη του μπάντα το 1989, και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ κι έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 11 εκατομμύρια δίσκους. Εκτός από μουσικός, είναι γνωστός για το αμφιλεγόμενο image του κι έχει συμμετάσχει σε ταινίες και ντοκιμαντέρ. Αυτοδίδακτος ζωγράφος από το 1999, πραγματοποίησε την πρώτη του έκθεση το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου